Containers wisselen Nienoord

Rolcontainers

Rolcontainer bestellen?

Voor het bestellen van een rolcontainer kunt u ons bereiken op:
Tel: 0594 - 51 68 39

Verantwoord afval scheiden en recyclen


HRM gaat steeds duurzamer te werk met het uitzetten van rolcontainers.
Hoeksema's Regionale Milieudiensten is erg actief in de regio.HRM is erg sterk is in het restafval en de scheiding van recyclebare afvalstromen voor hergebruik.
HRM is al jaren duurzaam werkzaam en werkt constant aan een beter milieu. Hummel heeft al meer dan 25 jaar ervaring in de recycle industrie.
 

Gescheiden afval wordt beloond


U wordt beloond voor het gescheiden aanleveren van de afvalstromen. Mensen welke hun afval netjes scheiden krijgen alleen een factuur aangeboden voor het restafval in plaats van een all in tarief, een huur- en ledigingtarief.
Op deze wijze betaald u veel minder en draagt u ook nog eens bij aan een beter milieu. Onder restafval verstaan wij afval wat niet in de recyclebare stromen valt. Soorten afval waar u b.v. niets voor betaald (mits u deze netjes gescheiden heeft) zijn: oud papier, kunststof afvalstoffen en kleding
 

Laatste Nieuws

Er wordt weer volop menggranulaat 0/40 gebroken! Neem contact moet ons op voor een mooie aanbieding. Wees er snel bij en maak gebruikt van deze actie!
Lees meer

Hier treft u een overzicht van de inhaaldagen van de Milieuboer over 2018.
Lees meer

Leeksters het meest tevreden over afvalinzameling, Winsumers het minst
Lees meer

Donderdag 25 mei is het Hemelvaartsdag en rijdt de Milieuboer niet. Deze route rijden wij op zaterdag 27 mei.
Lees meer

Donderdag 27 april is het Koningsdag en rijdt de Milieuboer niet Deze route rijden wij op zaterdag 29 april. In de gemeente Leek mag u deze dag ook de grijze container aanbieden. In de gemeenten Marum en Zuidhorn kan de route iets anders gereden worden dus zet uw spullen tijdig bij de weg. Vanaf 07.30 uur de milieuboerspullen klaar zetten.
Lees meer

Facebook Twitter Google+