Bedrijfsafval inzameling met een Ecocassette bij Mc Donalds Sontplein Groningen

Milieustraat

HRM verwerkt uw afval

U kunt uw ‘grof vuil’ altijd zelf langsbrengen. Op  het afvalbrengstation, Hier kunt u uw afval vervolgens netjes en milieuvriendelijk sorteren. In Grootegast heeft u een milieupas nodig om zelf afval te kunnen storten. U kunt de milieupas online aanvragen .
Openingstijden milieustraat Tweemat Grootegast
Inwoners van de gemeenten Leek, Marum en Grootegast kunnen op onderstaande tijdstippen terecht bij milieustraat Tweemat:

Maandag t/m vrijdag 10.00 tot 12.00 en 13.00 tot 16.00
zaterdag 09.00 tot 14.00

Adres:
Tweemat 9
9861TB Grootegast

De Tweemat is gesloten op 27 april (Koningsdag), 14 mei (Hemelvaartsdag), 25 mei (tweede pinksterdag), 25 en 26 december (kerstdagen).

Laatste Nieuws

Er wordt weer volop menggranulaat 0/40 gebroken! Neem contact moet ons op voor een mooie aanbieding. Wees er snel bij en maak gebruikt van deze actie!
Lees meer

Hier treft u een overzicht van de inhaaldagen van de Milieuboer over 2018.
Lees meer

Leeksters het meest tevreden over afvalinzameling, Winsumers het minst
Lees meer

Donderdag 25 mei is het Hemelvaartsdag en rijdt de Milieuboer niet. Deze route rijden wij op zaterdag 27 mei.
Lees meer

Donderdag 27 april is het Koningsdag en rijdt de Milieuboer niet Deze route rijden wij op zaterdag 29 april. In de gemeente Leek mag u deze dag ook de grijze container aanbieden. In de gemeenten Marum en Zuidhorn kan de route iets anders gereden worden dus zet uw spullen tijdig bij de weg. Vanaf 07.30 uur de milieuboerspullen klaar zetten.
Lees meer

Facebook Twitter Google+